2008-09

Vores hold består af nogle super seje fodbold piger. Holdet består af piger med både mange års erfaringer og nogle piger som er nybegynder.

Vi trænere mener, at fodbold er et fællesskab for alle. Vi gør meget for at skabe sammenhold, lege fodboldfærdighederne ind og det skal være sjovt at gå til fodbold.

Vi ønsker at hver enkelt spiller udvikler sig over tid og mestre basale fodbold færdigheder samt spilintelligens.

Vores hold deltager til kampe/stævner fra Aug-Juni.

Holdet er tilmeldt DBU stævner, DGI stævner og andre turneringer i løbet af året.

Vi træner tirsdage og torsdage fra kl. 16.30-18.00, på bane 2/3, på græs/kunst græs hele sæsonen & i vintermånederne deltager holdet også til indendørs stævner.

Vores hold træner sammen med pigerne fra årgangen 2008.

Vores fodboldklub har et klubsamarbejde, med en anden nabo fodboldklub, & derfor kan vi tilbyde vores piger ekstra træning, hver 2.fredag. De spillere som tilbydes dette, er piger som udviser god træningsparathed og har et hvis niveau af fodboldfærdigheder.

I løbet af året afholder vi sociale arrangementer som spise-aftener i fodboldklubben, træningslejr inkl. Overnatning og meget mere.

Man er velkommen på vores hold – uanset om man blot ønsker at spille fodbold 1 dag om ugen eller træne med begge hverdage. Har man som spiller ikke lyst og mod på at spille kamp i weekenderne, så er du stadig velkommen på vores hold.

Vi glæder os til at tage imod nye spillere.

Kom endelig forbi når vi træner & der er altid 3 x gratis træninger til nye medlemmer.

Er der spørgsmål til ovenstående så endelig ring/skriv til en af trænerne/holdlederne.

Tilmelding til holdet venligst benyt ” Menu” og så gå til ”Indmeldelse”.

Mange hilsner fra

TrænerTeamet