23. september 2021 kl. 16:24
Kvindesenior gik ubesejret igennem september måned!

Kvindesenior vandt onsdag aften i Bagsværd med cifrene 2-1.

Vi har modtaget nedenstående fra trænerteamet:

Kampen starter meget rodet, da banen er glat og meget lille, hvorfor vi ikke kan få bygget vores spil op. Derfor kommer mange af vores chancer fra dødbolde hvor vi flere gange er tæt på at putte bolden i nettet. Uheldigvis slutter første halvleg 0-0.

Anden halvleg starter også rodet, men 10 minutter inde i halvlegen får vi straffe efter skub i ryggen, som Måløv eksekverer perfekt. Vi når knap nok at få armene op inden Bagsværd reducerer 1 minut senere. Heldigvis får Måløv overtaget på kampen, og scorer til 2-1 med kun 10 minutter tilbage af kampen. De sidste 10 minutter bliver der kæmpet for livet løs, for at lukke Bagsværd ned, hvor vi samtidig også får skabt nogle gode kontramuligheder.

Det ender dog med en 2-1 sejr og 3 point til Måløv efter pigerne kæmpede sejren flot hjem