Menu

Nyt U14 drenge team

image
13. februar 2020 kl. 18:41

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere det nye U14-team bestående af kendte ansigter og en spritny holdleder.

 

Teamet består af:

Cheftræner August

Assistenttrænere Malte og Jonathan

Holdleder Dorthe

 

August har tidligere trænet U17 drenge og har samtidig taget ca. 125 kursustimer på at dygtiggøre sig som fodboldtræner. Han er kun en eksamen fra at have en UEFA B-licens og kan kalde sig MB’s bedst uddannede træner.

 

August udtaler:

”For mig er ambitionen at skabe bedre fodboldspillere først og fremmest på fodboldbanen. Men det er mindst lige så vigtigt at have fokus på det mentale og sociale. Jeg går efter, og håber jeg lykkes i, at udvikle hele mennesker - og på den måde også bedre fodboldspillere.

Derfor er og skal der være fokus på samarbejde og det at være en del af et hold. Fodboldmæssigt er planen, at vi tilmelder et hold i række 1 her i foråret og målet er at blive “godt udfordret” og vide, at hver kamp formentlig bliver svær - frem for at tilmelde holdet række 2 og på den måde sikre sejre ved simpelthen at være bedre fodboldspillere fra start.”

 

”Jeg er så heldig at have to utroligt kompetente assistenter i Malte og Jonathan, der trods deres unge alder, er fantastiske trænere både til træning og kamp. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem og er helt sikker på, at de bliver gode sparringspartnere.

Sidst men absolut ikke mindst er jeg også rigtig glad for, at vi har fået Dorthe som holdleder. Det er grundlæggende vigtigt med en god holdleder for at sikre stabilitet. Glæder mig til samarbejdet”

 

Vi ønsker jeg alle rigtig god arbejdslyst og glæder os til at følge jer og drengene.