Pigefodboldfestivalen

02. september 2019 kl. 06:44

Måløv Boldklub havde 1. september 2019 besøg af en masse glade fodboldpiger. Vejrguderne holdt en hånd over Måløv Boldklub og regnen stoppede som klubben blev fyldt med piger fra en masse forskellige klubber.

Der var repræsenteret 8 forskellige fodboldklubber idag, herunder BSF, FCN, Bagsværd, LSF, LSF, Ølstykke, FA2000 & Måløv. Dagens vindere blev kåret: Hårdeste skud, blev vinderen med 87 km/t, Flest Jongleringer, blev vinderen med 117 jongleringer og dagens Heldige Festival-gæst blev også fundet ved lodtrækning.

Der var smil alle steder og nye relationer blev dannet ude på banen.

Tak til alle de piger som deltog til Årets Pige Event Pige Fodbold Festival, i Måløv. Tak til alle frivillige forældre, trænere, ungtrænere og holdledere for at være med idag. I var alle medvirkende til at Pige Fodbold Festivalen kunne afvikles og blive en kæmpe succes. Tak for den kæmpe indsats og jeres gode humør.

Tak til spillerne fra Gjensidige KvindeLigaen, herunder var BSF og FCN repræsenteret.

Tak til dagens sponsorer for at støtte op om denne Event.