Trist besked fra Kvinde Senior

07. august 2019 kl. 09:43
TAK til pigerne, Jesper Gade og Erik Ree
"Vi har på Kvindesenior denne efterårssæson desværre set os nødsaget til at lukke holdet. Vi har de sidste par år kæmpet med at få nye spillere ind på holdet, og i takt med at nuværende spillere har prioriteret arbejde, børn og andet, har vi i lang tid haft udfordringer med at stille nok spillere til både træning og kampe. Vi har udover det mistet spillere der er gået på barsel og er stoppet pga skader. Det er super ærgerligt, men der skal os være en mening med det. Og det er ikke fair overfor nogle, hverken spillere, klub eller modstander at vi må aflyse rigtig tit.
Derfor har vi taget denne beslutning om at lukke holdet ned. Vi håber at der kan komme nok interesse igen, så vi måske til foråret 2020 kan åbne et nye Kvindesenior hold i Måløv Boldklub igen 🙂
Jesper Gade
Nobis7@hotmail.com
Måløv Boldklub Kvindesenior"
Måløv Boldklub vil gerne benytte lejligheden til at sige et STORT tak til Jesper Gade og Erik Ree for deres mangeårige og store engagement i Kvinde Seniorholdet.
Det er altid en fornøjelse at møde jer og jeres piger på banen og vi kommer til at savne jer rigtig meget!
Håber at se jer igen i 2020