U13 drengene videre i Pokalen

image Sejrsdans efter en fortjent sejr over BSF
Brian Rasmussen
11. december 2020 kl. 08:02
U13 drengene nåede lige en kvartfinale i B-Pokalen inden restriktionerne lukkede turneringsfodbolden ned

U13-drengene nåede lige at spille kvartfinale i B-pokalturneringen inden kampe blev lukket af de nye restriktioner. Kampen skulle spilles på udebane mod BSF.

Første halvleg bliver ikke husket for flot og poleret fodboldspil, men dog alligevel med Måløv som toneangivende med god boldomgang og løb for hinanden. BSF fik lidt sporadiske chancer, men blev aldrig rigtig farlige før pausen. I pausen blev der snakket om at hjælpe hinanden, både med lyd og flere løb, og det tog drengene med sig ind til 2. halvleg. Kun 2 minutter efter pausen kommer Måløv foran efter et langskud. Kort efter bliver der desværre udlignet, da en taktisk disposition af Måløv-træneren gør, at forsvaret bliver snydt af en lang aflevering. Måløv giver dog ikke op, og i resten af kampen bølger angreb efter angreb ned mod BSF's mål. Det bliver 2-1 efter en lynhurtig omstilling, 3-1 efter hjørne og 4-1 til Måløvs drenge efter en flot 1-2 kombination og dribling uden om målmanden. Der kunne snildt have været scoret yderligere, men kampen ender med en 4-1 sejr til Måløv, som dermed står overfor en semifinale til april. Denne skal spilles hjemme mod Ålholm IF - et hold, som vi var i pulje med i efterårets turnering - og slog 5-0 på udebane. Vi håber og tror på, at der kan bygges videre på den præstation, og den stime, som U13 B-holdet har med nu 8 sejre i træk fordelt over efterårsturneringen, vinterbold og i pokalen.