U13 piger søges til sjovt elitemiljø

02. januar 2020 kl. 09:34
Lyder Liga 1 , semifinale i pokalturneringen og Barcelona Girls Cup som noget for dig, så prøv at tjekke os ud i Måløv Boldklub.

Vi er en lille talentfuld årgang, hvor der er plads til flere piger, der gerne vil prøve sig selv af på højeste niveau, men stadig spille for sjov. Vi er en breddeklub med rum til alle, men vi sætter en ære i at udvikle og give udfordringer til de bedste.

Med hele 4 erfarne og uddannede trænere til 12 spillere er der fokus på den enkelte pige og tid til specialtræning. Vi træner fast sammen med u14 pigerne og har fællestræninger med drengene for at øge tempo og intensitet. Det venter os et fantastisk spændende forår. Vi er 1 af kun 6 hold i Liga 1, så der venter ingen nemme kampe, men 10 vildt udviklende og sjove kampe mod sjællands allerbedste pigehold. D. 22. april spiller vi semifinale i Ungdomspokalen og året sluttes af med sol, strand og sambafodbold i Spanien. Vi er tilmeldt Barcelona Girls Cup, hvor vi bor på 3 stjernet hotel med swimmingpool og du må gerne tage forældre og søskende med.

Du er altid velkommen til prøvetræning tirsdag kl. 16.30 - 18.00 eller torsdag kl 18.00-19.30. Kontakt træner Verner Bager på 27790182, hvis du vil vide mere eller kommer forbi for at tjekke os ud.