Målmandstræning i Måløv Boldklub

I Måløv Boldklub har vi valgt at der skal være mere fokus på vores målmænd. Derfor tilbyder vi koordineret målmandstræning.

Som udgangspunkt er træningen rettet mod holdene fra U9 og opefter. Hvis man som yngre årgang har et ønske om at få målmandstræning, så skal man rette henvendelse til Martin Hassing.

Den træning der tilbydes kommer i vinterperioden til at ligge om fredagen fra 16.00-16.45 og 16.45-17.30. Man kan ikke ønske at komme på det ene træningspas frem for det andet, da de forskellige tider er til forskellige aldersgrupper.

Træningen gælder både for pigeholdende og drengeholdene. Der er begrænset pladser og hver årgang skal derfor nøje udvælge de spillere der skal indgå i målmandstræningen. Aftal med målmandstræneren hvem der deltager.

Måløv Boldklub har i 2019 fået uddannet 5 målmandstrænere, hvoraf de tre primært vil deltage i målmandstræningen.

Det tre målmandstrænere er Martin Hassing, Thomas Holmberg og Martin Engberg.

Har du spørgsmål kan du kontakte Martin Hassing på mdhassing@gmail.com eller telefon 41600003