Ungdomsudvalget

Ungdomsudvalget i Måløv Boldklub er et udvalg under bestyrelsen, som har det daglige ansvar for børne- og ungdomsafdelingen i klubben. Udvalget tilstræber, at såvel trænere, ledere, forældre og spillere møder et åbent og godt socialt miljø, hvor kammeratskabet og samhørighed er nøgleordene. Vi afholder forskellige arrangementer som f.eks., DBU fodboldskole, Pige raketten. Vi er hovedansvarlige for afholdelse af vores efterårs stævne REWIDAN Cup stævne én gang om året. Vi samler årgange i fælles ture og deltager aktivt i planlægning af mindre arrangementer på tværs af årgangene.

Udvalget er også ansvarlig for tilbud fra FC Nordsjælland, som er samarbejdsklub. I ungdomsudvalget er både drenge/pige børnefodbold og ungdomsfoldbold repræsenteret.