Ny HS1 cheftræner på plads
En Måløv dreng vender hjem!

Det er med stor glæde at vi præsentere Tommy Eibye som ny cheftræner for Måløv Boldklubs bedste herreseniorhold.

”Vi har haft mange gode fodboldsnakke med Tommy, så derfor var det helt naturligt at vi kontaktede ham, da muligheden opstod” udtaler Seniorformand Martin Grauballe.
Tommy er 49 år og uddannet DBU T-træner. Tommy startede selv som lille med at spille fodbold i Måløv Boldklub inden turen gik videre til AB, B.1903, FCK og Avarta, så det er altså en fodboldmand der har prøvet spillet på egen krop vi nu kan byde velkommen.
Målsætningen på den korte bane er overlevelse i serie 2, men vindes sæsonpræmieren mod AB så kigges der opad!

”Med Tommy i spidsen for truppen vil der være øget krav til spillernes koncentration, træningsfremmøde og indstilling – dette sammenholdt med målet om at spille noget teknisk bold med masser af spil langs jorden, og få berøringer inden bolden er i kassen tegner spændende for foråret” udtaler Formand Brian Rasmussen.
Velkommen til Tommy Eibye som sammen med det øvrige team omkring holdet indbyder til opstartsmøde den 4. januar kl. 19.30.

Første træning bliver den 13. januar på kunsten.

Organisationen omkring Herresenior pr. 1. januar 2018:
Cheftræner: Tommy Eibye
Assistenttræner: Thomas Andersen (TA)
Holdleder: Christina Holst
Træner HS2: Kevin Lynge Hansen
Målmandstræner: Offentliggøres på et senere tidspunkt

Seniorformand: Martin Grauballe

Med sportslig hilsen

Brian Rasmussen
Formand, Måløv Boldklub

Måløv Boldklub - Måløv Hovedgade 48 - 2760 Måløv - Bank: 2279 0801503993 - Tlf: 22142108 en løsning fra Klubmodul