Måløv idrætspark
måløv hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Cup Cup 7.–9., 11. august 2018

Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2018.

Måløv Cup er en rigtig sommerklassikker, og den har faktisk været afviklet hver sommer lige siden 1982!
De færreste spillere der deltager var født (eller tænkt på) i 1982
??

Turneringen afvikles som altid ugen inden DBU Sjællands turneringer sparkes i gang, så der er god mulighed for at banke det sidste sommerrust af benene, og få styr på de sidste detaljer for holdene.

Dette år bliver lidt specielt, da vi grundet de sidste måneders tørke har været nødsaget til at flytte kampe ned til kunstgræsset. Der spilles altså på bane 1 og på kunsten.

I år er der tre debutanter med i turneringen, nemlig ORI Fodbold, FC Rudersdal og KFUM BK.
ORI Fodbold og FC Rudersdalspiller i serie 2 og KFUM spiller i Københavnsserien. KFUM styres på sidelinjen af den tidligere Måløv spiller Bo Holden.
Der skal lyde en særlig velkomst til de tre debutanter.

Også velkommen til øvrige spillere, trænere og tilskuere – vi håber på en spændende og velspillet Måløv Cup med godt vejr og god underholdning.

En særlig velkomst skal der også lyde til dommerne – pas godt på dem, de er her for jeres skyld!

Husk at like vores Facebookside facebook.com/maaloevcup

Med Sportslig Hilsen

Brian Rasmussen

Formand, Måløv Boldklub

De færreste spillere der deltager var født (eller tænkt på) i 1982
??

Der skal lyde en særlig velkomst til de tre debutanter.

Husk at like vores Facebookside facebook.com/maaloevcup

Med Sportslig Hilsen

Brian Rasmussen

Formand, Måløv Boldklub

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Reglement og præmier

Måløv Cup afvikles efter DBU Sjællands turneringsreglement
- dog skal følgende afvigelser fremhæves:

-Der spilles 2 x 35 minutter i alle kampe om lørdagen.

-Der spilles ikke med 10 min. udvisninger ved gule kort, spilleren bliver altså på banen.
- Der må ikke indsættes en ny spiller ved udvisning (rødt kort)

-I hver kamp må der benyttes 16 spillere, som må benyttes med flyvende udskiftning.

-Førstnævnte hold i hver kamp sørger for kampbolde af god kvalitet. (denne regel har vi indført, da vi oplevede et uhensigtsmæssigt stort svind i bolde)

Ved pointlighed i puljerne afgøres placeringen efter:
1) Indbyrdes kamp
2) Bedste målforskel
3) Flest scorede mål
4) Lodtrækning

-Hvis placeringskampene ender uafgjort, afgøres disse ved straffesparkskonkurrence efter DBU’s regler. Der spilles altså ikke med forlænget spilletid.

En udvisningkoster kr. 100,- som fratrækkes præmiebeløbet

Præmiepenge:
1. plads 4000,- kr.

2. plads 2000,- kr.

3. plads 1500,- kr.

4. plads 1000,- kr.

5. plads 800,- kr.

6. plads 600,- kr.

7. plads 400,- kr.

8. plads 200,- kr.

NB præmiepenge udbetales først når man har rengjort sit omklædningsrum.

Måløv Boldklub - Måløv Hovedgade 48 - 2760 Måløv - Bank: 2279 0801503993 - Tlf: 22142108 en løsning fra Klubmodul