TRÆNINGSTIDER SOMMER 2018
KLIK HER
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
 
 FOR NYE MEDLEMMER:   (EKSISTERENDE MEDLEMMER FÅR BESKED SENERE)
SOMMERFERIEN ER NU FORBI, OG SOM I SIKKERT VED ER VI VED AT SKIFTE SYSTEM SÅ DERFOR SKAL I GØRE FØLGENDE NÅR I MELDER JER IND:
  •  ØVERST PÅ DENNE SIDE SKAL DU FINDE DIT HOLD/ÅRGANG UNDER SENIOR/UNGDOM/BØRN
  • NÅR DU ER INDE PÅ SIDEN SKAL DU KLIKKE PÅ " TILMELD DIG HER" OG FØLGE ANVISNINGEN I KLUBOFFICE
FOR ALLE: 
ØNSKER DU AT TILMELDE DIG FODBOLD-FITNESS KLIKKER DU HER 
 
 DER VIL BLIVE GIVET BESKED HER PÅ SIDEN NÅR SYSTEMSKIFTET ER FORTAGET
MVH. BESTYRELSEN
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
SIDSTE NYT 
 
DEN 7. AUGUST STARTER MÅLØV CUP LÆS DET HELE HER  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
HS1 fik ørerne i maskinen
24. maj 2016
Der var lagt op til topopgør, da Måløv i fredags besøgte Lundtofte. Det startede da også fint ud, og der var indledningsvis tale om et meget lige opgør. Lundtofte udviste dog stor kynisme, og vandt til slut stort.
 
Så kom årets første sejr til HS1
26. april 2016
På en råkold lørdag eftermiddag hentede HS1 årets første sejr, da de vandt 2-0 ude over Bagsværd BK, som endnu har årets første point til gode.
 
Læs referat af kampen ->>

Årets første Super Lørdag
15. april 2016
Så er det endelig blevet tid til Super Lørdag, så snyd ikke sig selv for en fodboldoplevelse! Der er kampe fra 10.30-15.30. Club 12 sørger for forfriskninger og DMI har lovet godt vejr, så tag hele familien i hånden, og kom ned og bak din klub op!


Fin start af seniorafdelingen
11. april 2016
I weekenden var der sæsonstart for både HS1 og 2, og det blev til en fin pointhøst i de to udekampe. HS1 følte at de burde have fået fuldt udbytte af kampen mod LSF, hvorimod HS2 leverede et fantastisk comeback og tog alle tre point.
 
Info vedr. græs
7. april 2016
Så er vi endelig kommet på græs, og vi er helt klar over at banerne langt fra er optimale. Klubben er i daglig dialog med de ansvarlige, og vi håber på en snarlig afklaring. Læs mere nedenfor og se de aktuelle græstider.
 
HS2 er klar til den nye sæson
7. april 2016
HS2 er klar til den nye sæson efter en usvigelig sikker sejr over Lundegården, som blev sendt hjem til Ballerup med et 7-1 nederlag i den sidste testkamp inden sæsonstart. Der var mange nye ansigter, og spillet var generelt opløftende.
 
Materiale fra ordinær generalforsamling 2016
29. marts 2016
Ved den ordinære generalforsamling i Måløv Boldklub fremlagde formand, Brian Rasmussen, bl.a. sin beretning, ligesom årets regnskab for 2015 blev fremlagt. Der blev selvfølgelig taget referat af det hele, og det kan du finde nedenfor.
 
Boldsjov
29. marts 2016
Boldsjov i Måløv Boldklub er for de yngste fodboldspillere fra ca. 3-5 år. Boldsjov er et introduktionshold til fodbold. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med den lille runde kugle, og der er plads til alle.
Blovstrød - Måløv 1-3
22. marts 2016
På en flot solbeskinnet forårsdag var Måløv på besøg hos Blovstrød fra serie 1 og det blev en god fodboldkamp hvor man også kan se at vi nu er tæt på sæson start.
 
Læs hele referatet her ->>

Revideret dagsorden
16. februar 2016

Den reviderede dagsorden til den ordinære generalforsamling er nu klar, og kan findes via nedenstående link. Generalforsamlingen finder sted torsdag d. 25. februar kl. 19.30 i klubhuset på Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv.
 
Skadet ved dagens træning?
26. januar 2016

Idrætsskadestuen hos Fysioterapien.dk i Ballerup tilbyder GRATIS UNDERSØGELSE hver onsdag mellem kl. 18 og 19 med opstart onsdag d. 3. februar 2016. Din skade skal være sket inden for 72 timer.
 
Sæsonopstart i MB's seniorafdeling
22. januar 2016

Vi nærmer os med hastige skridt opstarten til den nye sæsonfor Måløv Boldklubs seniorafdeling. I år har vi vores helt nye kunstbane som vi tager i brug, hvilket gør at opstartstræningen er på hjemmebane.
 
Læs hele opstartsprogrammet her ->>

Måløv Boldklub godt klædt på
19. januar 2016

Efter 15 år med det danske mærkeHummel, blæser der nye vinde over Måløv Boldklub. Klubben skifter nemlig leverandør til Sportsgear og dermed også det hollandske mærke Robey, som også beklæder flere klubber fra den bedste hollandske række. 
Ny trøjesponsor til U17
13. januar 2016

Måløv Boldklubs U17 har fået ny trøjesponsor, idet HC Container Services har valgt at sponsorere klubbens ældste ungdomshold.
 
Besøg HC Containers hjemmeside ->>

Kunstgræsfordeling
10. januar 2016

Så er Ballerup Kommune klar med banefordelingen, og derved også tider på den nye kunstgræsbane i Måløv Idrætspark.

Se kunstgræstiderne HER ->>

Årets julegavehit
18. december 2015

ÅRETS JULEGAVEHIT. Måløv Boldklub hue + halsedisse! Kan købes via hjemmesiden (se link nedenfor) eller PÅ SØNDAG I KLUBHUSET KL14-15 (kun mobilepay). Rigtig god jul til alle!
 
Se billede og køb hue og halsedisse her ->>

Ny tøj- og samarbejdspartner
1. december 2015

Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre vores nye tøj- og samarbejdspartner. Pr. 1.1.16 har vi indgået aftale med Sportsgear om, at vi i de kommende år spiller i "Robey".
 
Læs mere om aftalen, og se det fordelagtige juletilbud ->>

Frivilligfest
1. december 2015

Kære alle frivillige i Måløv Boldklub (trænere, hjælpetrænere, holdledere, udvalg, club12 hjælpere osv. osv.) Uden jeres store arbejde for klubbens medlemmer ville der ikke være nogen Måløv Boldklub! Det er nu tid til årets store frivilligfest.

Se invitationen her ->>

Kunst- og grusbanetider
24. november 2015

Når det nu ikke lige sner, så kan, og bliver der faktisk, spillet fodbold i Måløv Idrætspark. Nedenfor finder I kunst- og grusbanetider for 2015-16. Der vil løbende komme opdateringer, så følg med her eller på FB.
 
  Måløv Boldklub - Måløv Hovedgade 48 - 2760 Måløv - Bank: 2279 0801503993 - Tlf: 22142108 en løsning fra Klubmodul