Herre Senior 3

Måløv boldklub HS3 er et hold der består af forskellige spillere der har spillet lidt rundt omkring. Vi er et hold, hvor hyggen er første prioritet, men samtidig ønsker vi på senere tidspunkt at bygge et solidt og stærkt fodbold hold op, der kan bidrage til Måløv Boldklub. Vores værdier er at hygge, smile, vinde nogle kampe og score en del mål.
Vi er fra aldersgruppen 18-30 år på nuværende tidspunkt. Hverdagen bruges på arbejde eller i skole, hvor det er forsikring, bank, håndværkerbranchen, læreruddanelsen og tandlægestudier mm. der tager en del af vores tid.
Rent fodboldmæssigt har nogle af os spillet U17/19 2. Divisions bold, andre i sjællandsserien og danmarksserien. Vi har selvfølgelig også en del spillere der ikke har spillet bold i meget lang tid.
Vi er et lukket hold, men ønsker nogle spillere at være med til træning eller andet, kan cheftræner Festim Adili kontaktes.