Rene Henriksen Trænerlounge

image Fra Måløv Boldklub til Landsholdet
Brian Rasmussen
07. september 2023 kl. 14:15
På lørdag indvier vi officielt vores nye trænerlounge. Et rum der indbyder til fodboldnørderi, eller bare en kop kaffe efter træning – det er helt op til en selv!

Vi har tidligere i år modtaget støtte fra DIF, så vi kunne indrette en trænerlounge.
Det er nn trænerlounge der har været på tegnebrættet et stykke tid, efter et stort ønske fra vores trænere der efterlyste et rum hvor man kunne nørde fodbold.

Når vi nu har fået en fin trænerlounge, så synes vi at det var på sin plads at hylde en vaskeægte landsholdslegende, der har trådt sine første fodboldstøvler i Måløv Boldklub. Der er selvfølgelig tale om tidligere landsholdsanfører René Henriksen. Vi er både glade og stolte over at vi nu har en ”Rene Henriksen Trænerlounge”.
René Henriksen husker vi som en meget elegant spiller med et stort taktisk snilde – derfor var det nærliggende at han skulle lægge navn til et rum hvor det taktiske aspekt i en fodboldkamp kan vendes.

René Henriksen kommer selv og er med til at indvielsen af ”René Henriksen Trænerlounge” på lørdag kl.12.00

Luk