Menu

Målmandstræning i Måløv Boldklub

Målmandstræning i Måløv Boldklub

I Måløv Boldklub har vi valgt at der skal være mere fokus på vores målmænd. Derfor tilbyder vi koordineret målmandstræning.

Som udgangspunkt er træningen rettet mod holdene fra U10 og opefter. Hvis man som yngre årgang har et ønske om at få målmandstræning, så skal man rette henvendelse til Martin Hassing.

Den træning der tilbydes kommer i vinterperioden til at ligge tirsdage fra 16.00-18.00. 

Træningen gælder både for pigeholdende og drengeholdene. Der er begrænset pladser og hver årgang skal derfor nøje udvælge de spillere der skal indgå i målmandstræningen. Aftal med målmandstræneren hvem der deltager. 

Igennem vores samarbejde med Brøndby Masterclass vil vi på drengesiden fra oktober 2021 have faste målmandstræninger hver anden uge. Træningen bliver tilrettelagt og udført af den dygtige og erfarne målmandstræner Sonny Laudrup Vestergaard. Sonny har mange års erfaring som målmandstræner og er til dagligt målmandstræner på Brøndby Masterclass målmandsskole. Ud over arbejdet i Brøndby er Sonny tilknyttet som målmandstræner i FA2000 – U17/19 + 2 division. 

På pigesiden vil der ligeledes være målmandstræning hver anden uge. Dette vil finde sted modsatte uger af drengetræningen. Her vil det være vores egen målmandstræner Martin Hassing der vil stå for træningen. Martin har selv erfaring som målmand og er uddannet M1 målmandstræner ved DBU. 

Har du spørgsmål kan du kontakte Martin Hassing på mdhassing@gmail.com eller telefon 41600003