Målmandstræning i Måløv Boldklub

I Måløv Boldklub har vi valgt at der skal være mere fokus på vores målmænd. Derfor vil vi fra uge 43 starte op på koordineret målmandstræning.

Som udgangspunkt er træningen rettet mod holdene fra U11 og opefter. Hvis man som yngre årgang har et ønske om at få målmandstræning, så skal man rette henvendelse til Martin Hassing.

Den træning der tilbydes kommer i vinterperioden til at ligge om onsdagen fra 16.30-17.15 og 17.15-18.00. Man kan ikke ønske at komme på det ene træningspas frem for det andet, da de forskellige tider er til forskellige aldersgrupper.

Træningen gælder både for pigeholdende og drengeholdene. Der er begrænset pladser og hver årgang skal derfor nøje udvælge de spillere der skal indgå i målmandstræningen.

Måløv Boldklub har i 2019 fået uddannet 5 målmandstrænere, hvoraf de tre primært vil deltage i onsdagstræningen.

Det tre målmandstrænere er Martin Hassing, Thomas Holmberg og Casper Roland.

Træningstider for de forskellige hold, vil snarst blive meldt ud.

Har du spørgsmål kan du kontakte Martin Hassing

Klubnyt 25. juni kl. 16:16