Menu

Årets første Super Lørdag

image Kom og hep på Måløvs drenge og piger
Brian Rasmussen
31. marts 2023 kl. 07:50
Årets første Super Lørdag spilles på kunstgræs
Vi har med længsel set frem til denne weekend, hvor fodbolden ruller i den rigtige turnering. Efter 5 mdr’s venten skal vintertræningen veksles til kampe om point.

Der vil være glædeligt gensyn med tilbagevendte spillere, et par debutanter og i hvert fald topmotiveret spillere samt trænere.

 

HS1 har fornøjelsen af at tage mod BK Friheden, der lige nu ligger 5 point foran os, så udover revanche for efteråret, ligger der også mulighed i at rykke tættere på placering, der giver oprykning til serie 1.

I efteråret tabte vi 7-3 til dem på deres bane, og da det samtidig er de 2 hold i rækken, der har scoret flest mål, så kan vi næsten love en underholdende kamp.

 

HS2 tager imod FC Rudersdal - her skal vi forsøge at komme med i den bedre halvdel, og ligesom for HS1 møder HS2 et hold over dem i tabellen lige nu, men det er tæt i serie 3, og den omvendte kamp i efteråret endte 1-1. 

Så der er store forventninger til endnu en spændende kamp, men troen på at HS2 beholder de 3 point i Måløv er stor.

 

Så på lørdag inviterer vi til en lidt mindre udgave af Super Lørdag, da der ikke er kridtet op på græsbanerne vil vores kunstgræs danne ramme om aktiviteterne.

 

Kl 12:15 spiller U15 pigerne mod Herstedøster

kl 14:15 HS1 mod BK Friheden

kl 16:30 HS2 mod FC Rudersdal

 

Kom ned og støt, der vil være en pavillon, hvor der kan købes øl, vand og kaffe.

 

På søndag spiller HS3 på udebane i Topdanmark Hallen mod FC Ballerup kl.16:15

 

Forza Måløv

Luk