image
20. september 2020 kl. 10:16
Afstand, håndsprit og fodbold

Når U7 afholder DBU stævne er det altid med både højt humør og lidt knubs.

U13 Liga drengene var morgenfriske efter de havde haft overnatning i klubben dagen før. De tog en sejr på 4-1 i en træningskamp mod HB Køges Liga 1 hold. Det var en disciplineret og taktisk indsats af holdet. Sejren er et udtryk for det suveræne sammenhold på årgangen hvor hele 13 spillere fra truppen fik spilletid

Senere på dagen fulgte et sandt drama på bane 1 hvor 2 af topholdene i U13 drenge, række 4 stødte sammen. Efter at have domineret starten af kampen førte Måløv 2-0 men desværre tog Espergærde sejren (3-4) da Måløv glemte at snøre sækken. Der var ellers udlignings chancer nok men bolden ville ikke ind, til stor ærgelse for den vikarierende træner Casper Roland.

U12 drengene kæmpede hårdt og vandt 4-2 over BK Vest

U15 pigerne spillede en rigtig god første halvleg, hvor de havde et rigtig godt spil på banen og flere gode chancer. Desværre meldte både skader og trætheden sig i anden halvleg. Trods en kæmpe fælles indsats og kampgejst endte kampen 0-1.

U11 drengene måtte desværre se sig slået af Frederikssund

Herre Senior 1 sluttede SUPER LØRDAG med at tage imod Bagsværd. Begge hold lå inden kampen i den nederste midte i rækken og havde derfor begge brug for 3 point. At der var meget på spil kunne ses fra første fløjt og kampen vil blive arkiveret i kassen "mere intens end velspillet". Holdene havde hver deres halvleg. Bagsværd sad rigtig godt på spillet i den første og det var derfor ikke helt fortjent at det var Måløv der kunne gå til pause med en 1-0 føring. Thor Daugaard blev noteret for årets mål i Måløv !! Anden halvleg stod der Måløv på men trods flere chancer var det alligevel Bagsværd der fik puttet 2 i kassen og kunne tage hjem til 2880 med sejren.

Måløvs Herre Senior spiller næste kamp på lørdag i Hornbæk kl 14:00