Menu

U13 drengene indtog Kronborg Cup

image
Brian Rasmussen
17. august 2023 kl. 07:46
I den forgangne weekend havde U13 drengene (2011) sendt to hold afsted til Kronborg Cup

Måløvs U13 B hold mødte op til Kronborg Cup med en masse modgang i bagagen. Men med veloverstået sommerferie, var fodbold igen omdrejningspunktet for de friske drenge fra MB. Lørdag bød på en flot debut sejr på 1-0, som kom i hus efter en herre Fight. De næste to kampe blev vundet meget overbevisende. Så trods en masse regn lykkedes de at vinde vores pulje. Søndag bød på sol fra starten af og vi skulle møde et svensk hold i kvart finalen. Drengene fra hinsidan bed godt fra sig og vi kom bagud 0-1. Drengene viste kampgejst og fik vendt skuden til 3-1. Desvære blev presset lidt for stort og der blev udlignet til 3-3 og Straffesparkskonkurrence var en realitet. Vi taber konkurrencen efter et par super redninger fra den svenske Keeper. Vi var noget slået ud og der blev gravet dybt for at finde energi til de kommende kampe. Den næste kamp blev også uafgjort og endnu en straffesparkskonkurrence var en realitet. Efter et par fantomredninger af MBs Keeper og et par flotte spark vinder vi, og vi skulle hermed spille om 5.-6. pladsen. Inden den sidste kamp havde skaderne hobet sig op og drengene var meget trætte. Vi kæmpede en flot kamp, som vi taber til endnu et svensk hold med 2-3. Drengene kan være meget stolte af et par flotte dage. Det svenske hold vi taber til i straffesparkskonkurrence ender med at vinde Kronborg Cup. Så vi var meget tæt på. 
Tak for en fantastisk veloverstået cup. Forza Måløv

C-holdet:

Måløvs 2. hold, der spillede i C-rækken startede Kronborg Cup ud lørdag morgen med et meget knebent nederlag på en ultra svær bane. Men ingen sure miner og drengene kørte bare på og spillede uafgjort mod det formodentlig bedste hold i rækken inden de vandt den sidste kamp. Status efter lørdagen var derfor en sejr, en uafgjort og et nederlag.

Søndag startede måske lidt for hurtigt og drengene var stadig trætte. I hvertfald kom vi bagud med 3-0 efter 5-8 minutter. Men drengene gav ikke op og fik kæmpet sig tilbage til 3-3 ved en kæmpe indsats. Vi tabte desværre i straffe. I sidste kamp udspillede vi modstanderne og især i anden halvleg i den kamp spiller vi helt fantastisk. Vi vinder 5-2.

Alt i alt en super fed weekend med godt humør, godt sammenspil og stor holdånd.

Forza Måløv!

Luk