2013 Piger og drenge

Fodbold for piger og drenge født i 2013

Holdet er et introduktionshold til fodbold og foreningslivet. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med den lille runde kugle, og der er plads til alle. Der er også mulighed for at deltage i stævner i løbet af efteråret og vinteren.

Træning

Som udgangspunkt træner vi efter et koncept, hvor vi starter med opvarmningsøvelser, herefter 2-3 stationer med forskellige øvelser både med og uden bold, og til sidst spiller vi kamp.

Vi træner indendørs fra omkring efterårsferien til påskeferien.

I er meget velkomne til at træne med nogle gange, inden I melder jeres barn til.

Tilmelding

Det koster 450 kr. pr halvår at spille på U6. Ved første tilmelding får barnet et flot rødt Måløv Boldklub hjemmebane spillersæt. Hvis I vil have tryk på ryggen, koster det 130 kr., der betales direkte til tøjleverandøren (info om dette følger ved tilmelding).

Praktisk info

• Medbring: Fodboldsstøvler, benskinner (ikke nødvendigt ved prøvetræning) og vanddunk .
  • Omklædning: Foregår i omklædningsrummene ved hallen.

Hvis I vil høre mere, kan I kontante træner Steve Olson.

Vi glæder os til at se jer og jeres børn i Måløv Boldklub.

Træningstider for holdet findes under menupunktet "Træningstider"

Tilmelding til holdet gøres via menupunktet "Indmeldelse"