Kvinde Senior

Hos Kvinde-senior i Måløv, går vi ind for at det skal være sjovt , samtidig med at man lærer at spille fodbold. Vi er et hold med en masse forskellige personligheder og niveauer og der er plads til alle. Vi har piger i alderen 18-37år så man skal ikke være bange for at man enten er for ung eller for gammel til at spille på Kvinde-senior. Vi er et meget socialt hold og prøver udover fodbolden at lave en masse ting samme for at holde det sociale ved lige. Det kan være alt lige fra at ses privat, til at drikke en øl eller vand efter træning, holde fodboldafslutning eller tage op i klubben og se nogle af de andre hold spille til Superlørdag.

For tiden er vi ca 12-14 på holdet, da vi må undvære 4 af pigerne som er på barsel. Vi søger derfor hele tiden med lys og lygter efter nye spillere, som kunne have lyst til være en del af vores fantastisk hold, og har derfor både haft følere ude på facebook og div andre steder.

I denne sæson spiller vi i serie 1 og har fået træner-hjælp af Mathias som er en af pigernes kæreste. Han har tilbudt at tage over med træningen mens vores normale træner Simone er på barsel. Mathias træner også et U15 drengehold i AB, og har gennem flere år kommet på vores hold så han kender holdet og pigerne rigtig godt. Udover Mathias har Måløv Dame-senior to holdledere: Erik som selv er far til 3 af pigerne på holdet og Jesper. De tager sig af alt det praktiske der skulle være omkring holdet, træning og kampe. Det kan være alt lige fra at vaske tøjet, sørge for der bliver flyttet kampe eller at der er hårelastikker til pigerne.

Så hvis du går med tanken og lysten om at spille fodbold og være del af et godt fællesskab, eller du har en veninde, søster eller nabo der går med en lille Pernille Harder i sig, så tag dem i hånden og kom ned til Dame-senior i Måløv Boldklub og sig hej og prøv at være med til en træning. Se træningstider på forsiden af MB-Boldklub.dk

Træningstider for holdet findes under menupunktet "Træningstider"

Tilmelding til holdet gøres via menupunktet "Indmeldelse"

Vi glæder os til at se dig