Samarbejdsklubber

Samarbejde med BSF:

Måløv Boldklub har indgået samarbejde med Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) gældende for Pigerne for følgende årgange U10-U13. Målet er at motivere og fastholde fodboldpigerne, at udvikle pigernes tekniske - og taktiske færdigheder hos A- og B-niveau-spillere og at udvikle pigefodboldmiljøet i de involveret samarbejdsklubber.

Følgende tilbud er inkluderet i samarbejdet med BSF:

Pigerne får tilbudt træninger afviklet af Elitespillere og trænere , herunder ”Teknik Skole for U10-U11” og ”Talents Skole for U12-U13”. (Mere info på bsfodbold.dk)

Ligeledes bliver der arrangeret Fælles Træninger, et par gange om året, samarbejdsklubberne skiftes til at afvikle disse.

Pigerne får mulighed for at være indløbs- og boldpiger til 3F Ligakampe.

ERFA møder afholdes et par gange om året for trænerne i samarbejdsklubberne.

(Alle nævnte ovenstående, er gratis deltagelse)

Følgende klubber er en del af samarbejdet Hekla, Sengeløse, Måløv og BSF.

Spørgsmål til ovenstående kontakt Måløv Boldklub Træner Verner Bager eller Måløv Boldklub Træner Chaka G-P B.

Samarbejde med FCN:

Måløv Boldklub har også et samarbejde samarbejde med (FCN) gældende for begge køn og alle årgange.

Målet er at skabe bedre fodbold ved at talentudvikle og udvide samarbejdet i hele region Nordsjælland.

Følgende tilbud er inkluderet i samarbejdet med FCN:

Matchday-træning ifm. SuperLiga kamp på hjemmebane (Egen betaling pr. deltagere) (Mere info gå til FCN.dk)

FCN inspirationstræning afviklet i egen klub

FCN Talent udviklingsprogram (for udvalgte)

Workshops for trænere og ledere (Gratis deltagelse)

Træneruddannelse (Egen betaling pr. deltagere)

Deltagelse som træner i specifiktræning (gratis)

Spørgsmål til ovenstående kontakt Måløv Boldklub Elsebeth Kyndlev eller Måløv Boldklub Træner Chaka G-P B.