2014 Piger og drenge

3. oktober 2019

HOLDET ER PT LUKKET FOR TILMELDING GRUNDET TRÆNER MANGEL

Er du interesseret i at deltage som en aktiv del af trænerteamet hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt Cheftræner Ole på:

okh@ign.ku.dk

-----

Holdet er for de yngste fodboldspillere i Måløv Boldklub fra årgangen 2014 – og der er plads til alle både piger og drenge.  Det er her man prøver om fodbold er noget for en – og nogle dage går det måske fint, mens andre dage gider barnet ikke rigtigt. Det er derfor helt i orden at træne med et antal gange (eks. 3-4 træningssessioner) førend man beslutter sig for at melde sit barn ind.

Vi træner for at have det sjovt, og vi forsøger at aktivere og inkludere alle spillere – uanset hvilket niveau de er på. Vi er vant til at der er nogle udfald i træningen – i den aldersgruppe kan det være svært at forudsige hvordan en øvelse fungerer for alle børn – det tager vi ret afslappet.

Vi forventer at der er en forælder/kontaktperson til hver spiller til stede under træningen, og nogen gange aktiverer vi også forældre for at få træningen til at glide J.

Det koster 450 kr. per halvår at spille på holdet. Ved nye tilmeldinger inkluderer det et flot rødt Måløv Boldklub spillersæt. Hvis I vil have tryk på ryggen (navn + spillernummer) koster det 120 kr. der betales direkte til tøjleverandøren ved modtagelse (info om dette følger ved tilmelding)

Praktisk info:

Medbring: Fodboldstøvler, benskinner og vanddunk. Ved prøvetræning er dette ikke nødvendigt.

Omklædning – forgår i omklædningsrummene ved hallen.

Hvis I vil høre mere kan I kontakte trænerne

Vi glæder os til at se jer og jeres børn i Måløv Boldklub.