2014 Piger og drenge

21. januar 2020

HOLDET ER IGEN ÅBENT FOR TILMELDING HVIS FORÆLDRENE TIL NYTILKOMNE ER INDSTILLET PÅ AT HJÆLPE MED OMKRING HOLDET.

PT. MANGLER VI AKUT EN HOLDLEDER.

Er du interesseret i at deltage som en aktiv person omkring holdet hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt Cheftræner Ole på: okh@ign.ku.dk / 31 32 72 00

-----

Holdet er for fodboldspillere i Måløv Boldklub fra årgangen 2014 – og der er plads til alle både piger og drenge. Hvis man ikke har prøvet at spille fodbold før, eller man kommer fra en anden klub, er det helt i orden at træne med et antal gange (eks. 3 træningssessioner) førend man beslutter sig for at melde sit barn ind.

Vi træner for at have det sjovt, og vi forsøger at aktivere og inkludere alle spillere – uanset hvilket niveau de er på. Vi laver typisk nogle fælles opvarmningsøvelser, gerne med bold, hvorefter vi laver stationstræning, hvor holdet deles op i mindre grupper, der laver forskellige øvelser. Afslutningsvis spiller vi stort set altid foldboldkamp på 2 mål.

Vi forventer at der er en forælder/kontaktperson til hver spiller til stede under træningen, og nogen gange aktiverer vi også forældre for at få træningen til at glide. Vi opfordrer i det hele taget forældre til at involvere sig og medvirke – ungdomshold i Måløv Boldklub er 100 % baseret på frivilligt arbejde og trænerne er selv forældre.

Det koster 450 kr. per halvår at spille på holdet. Ved nye tilmeldinger inkluderer det et flot rødt Måløv Boldklub spillersæt. Hvis I vil have tryk på ryggen (navn + spillernummer) koster det 120 kr. der betales direkte til tøjleverandøren ved modtagelse (info om dette følger ved tilmelding)

Praktisk info:

Medbring: Fodboldstøvler, benskinner og vanddunk. Ved prøvetræning er dette ikke nødvendigt.

Omklædning – forgår i omklædningsrummene ved hallen.

Hvis I vil høre mere kan I kontakte trænerne