2015 Piger og Drenge

2015 MIX er et hold med drenge og piger der er begyndere/let øvede.

Vi træner onsdage 17.00-18.00 på 3-mands banerne ved Kunstgræsbanen frem til efterårsferien. I vinter halvåret træner vi indendørs. Tidspunktet er endnu ikke bekræftet

Holdet er et introduktionshold til fodbold og foreningslivet. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med bolden og der er plads til alle på holdet.

Det forventes at forældrene er med og deltager om nødvendigt. Tag gerne en snak med træneren om hvordan det fungerer bedst for dit barn så han/hun kan deltage mest muligt.

VI SØGER FLERE FORÆLDRE TRÆNERE TIL DETTE HOLD. Er det noget for dig kan du kontakte holdleder: Ann-Stina Brinkmann: stina6006@gmail.com

Vi deltager i DBU's 3-mands stævner for de yngste samt diverse private stævne efter behov.

Det koster 450 kr halvårligt at spiller på holdet. Når man melder sig ind får man et flot Måløv-spillersæt af klubben (tryk på ryggen betales selv, ca 130 kr)

Alle er meget velkomne til at komme til prøvetræning et par gange inden I melder jer ind.

Spørgsmål kan sendes til holdleder: Ann-Stina Brinkmann: stina6006@gmail.com

Holdets stab