2016/17 Piger og drenge

2016/17 MIX er et hold med drenge og piger der er begyndere og de yngste i klubben.

Vi træner onsdage 17.00-18.00 på 3-mands banerne ved Kunstgræsbanen frem til efterårsferien. I vinter halvåret træner vi indendørs. Tidspunktet er endnu ikke bekræftet.

Træningen ligger i samme tidsrum som mix2015 der har spillet en sæson og derfor har lidt mere erfaring, så i kan derfor samarbejde med dem i starten.

Holdet er et introduktionshold til fodbold og foreningslivet. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med bolden og der er plads til alle på holdet.

Det forventes at forældrene er med og deltager om nødvendigt. Tag gerne en snak med træneren om hvordan det fungerer bedst for dit barn så han/hun kan deltage mest muligt.

VI SØGER FLERE FORÆLDRE TRÆNERE TIL DETTE HOLD. Er det noget for dig kan du kontakte holdleder: Ann-Stina Brinkmann: stina6006@gmail.com

Vi deltager i DBU's 3-mands stævner for de yngste samt diverse private stævne efter behov. Da dette er et begynder hold vil vi først deltage i stævner, når vi har spillet nogle måneder sammen som hold og alle børn er fortrolige med bolden.

Det koster 450 kr halvårligt at spille på holdet. Når man melder sig ind får man et flot Måløv-spillersæt af klubben (tryk på ryggen betales selv, ca 130 kr)

Alle er meget velkomne til at komme til prøvetræning et par gange inden I melder jer ind.

Spørgsmål kan sendes til holdleder: Ann-Stina Brinkmann: stina6006@gmail.com

2016/17