REWIDAN CUP 2019

04. november 2019 kl. 18:48

For fjerde år i træk afviklede Måløv Boldklub det årlige indestævne for U5-10 under navnet REWIDAN CUP.

Allerede fra kl 7:15 myldrede det ind i hallen med fodboldspillere og deres familier.

Der blev spillet fodbold i 2 haller i 9 timer. Det blev til 160 intense kampe

Dette kan kun lade sig gøre fordi vi har opbakning fra en masse fantastiske frivillige. Dejligt at se så mange forældre, søskende, ungtrænere og senior spillere på posterne som dommere, ved dommerbordet, i cafeen og på stævne kontoret.

Også stort tak til alle vores nabo- og venskabsklubber der tog turen til Måløv for at spille fodbold.

Det blev en dag fuld af mål, sammenhold og oplevelse for både store, små og vores alle sammens Monne Bjørn der kiggede forbi.

Vores yngste U5-spillere havde deres debut med spil på banderne og mange fik luftet deres spillersæt for første gang.

I U7-rækken mødtes omkring 60 spillere fra fem forskellige klubber. Holdene fra Boldklubben Avarta, Slagslunde-Ganløse IF, Ledøje-Smørum Fodbold, Veksø IF og Måløv Boldklub kender efterhånden hinanden godt efter at have mødtes til stævner over en god og lang udendørs sæson. Til sæsonens første indendørs stævne blev spillerne mindet om, hvad man kan gøre, når man har bander at spille op imod. Masser af mål, masser af sjov og medaljer til alle.

U8 drengene leverede både flot forsvarsspil, lækre detaljer og fantastiske mål der fik tilskuerne til at juble. U8A kunne afslutte dagen med at løfte vinder pokalen efter en flot spillet finale der både stod på straffespark, frisparksmål og hovedstødsredning fra målmanden. Sejren blev fejret til den helt store guldmedalje i omklædningsrummet.

U9 drengene fik hele 2 pokaler med hjem. Et af puljens mange højdepunkter var da Emil banker et straffe ind og drengene efterfølgende holder nullet – selvom bolden faktisk ruller ind i vores mål et splitsekund efter tiden er gået. Det var lige på et hængende hår og det var denne sejr der sikrede 3. pladsen og dermed pokalen.

U10 drengene havde hele 20 spillere med fordelt på 4 hold. Både trænere og spillere nød, for en gangs skyld, at alle deltog i det samme stævne og de havde nogle fantastiske timer både på og uden for banen. Det blev til en flot 1. plads i rækken!

U8-10 pigerne spillede nogle tætte kampe mod stærkt besatte hold fra BSF og Ganløse. Måløv pigerne ydede flot modstand og havde en super sjov dag på hjemmebane.

Dagen bød også på en lille brandøvelse da popcorn maskinen satte brand alarmen igang.

STORT TAK til ungdomsudvalget bestående af Stine, Joan, Thomas og Elsebeth. Der er timevis af planlægning og hårdt arbejde bag et stævne som dette og det er meget prisværdigt at I gør dette år efter år. TAK

Endnu en gang TAK til Henrik Wilson og Rewidan for at sponsere - det er meget værdsat og gør det muligt for os at holde deltagergebyret på et niveau hvor alle kan deltage. TAK

Se billeder fra dagen i galleriet: