2016/17 Piger og drenge

Holdet er et introduktionshold til fodbold og foreningslivet. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med bolden og der er plads til alle på holdet.

Det forventes at forældrene er med og deltager om nødvendigt. Tag gerne en snak med træneren om hvordan det fungerer bedst for dit barn så han/hun kan deltage mest muligt.

Vi deltager i DBU's 3-mands stævner i sommer halvåret og indendørs halvbane stævner i vinter halvåret samt diverse private stævne efter behov.

Det koster 450 kr halvårligt at spille på holdet. Når man melder sig ind får man et flot Måløv-spillersæt af klubben (tryk på ryggen betales selv, ca 130 kr)

Alle er meget velkomne til at komme til prøvetræning et par gange inden I melder jer ind.