Menu

Samarbejdsklubber

Måløv Boldklub - Brøndby Masterclass samarbejdet

Det er med stor glæde, at vi i Måløv Boldklub har lavet en aftale med Brøndby Masterclass som ny samarbejdspartner. Brøndby Masterclass er et af landets bedste talentudviklingscentre og har enormt meget viden og kompetence at dele ud af. 

Formålet med denne samarbejdsklubaftale er i henhold til DBU’s procedurer for samarbejdsklubber, at højne det sportslige niveau hos samarbejdsklubben via en række tiltag for samarbejdsklubben. Dette indebærer tilbud til trænerudvikling, inspirationsdage med udvalgte emner, træning i samarbejdsklubben, sparring og vejledning til organisering og indhold af træning og meget mere.

Derudover vil vi der være ATK+ træning (Talentcenter) for U9-U11 spillere og Talenttræning for udvalgte U13-U14 spillere, hvor der vil blive trænet kontinuerligt med den enkelte spiller, og på den måde kan være med til at udvikle spilleren, samtidig med at motivere spilleren til at udvikle sig i sin egen klub, inden spilleren overvejer at søge væk fra de trygge rammer til en ny klub. 

Måløv Boldklub har været i en flot udvikling både medlemsmæssigt og rent sportsligt. Dette førte til at vi i 2019 blev kåret som årets fodboldklub på Sjælland af DBU. Samarbejdet med Brøndby Masterclass skal være med til at tage os skridtet videre. 

Der vil snarest muligt blive inviteret til præsentationsmøde, hvor repræsentanter fra Brøndby Masterclass vil fortælle om samarbejdet og hvad samarbejdet har at byde på.

Har du spørgsmål til samarbejdet er du velkommen til at kontakte Ungdomsformand Stine Hassing på hassing.stine@gmail.com tlf. 41600002 eller fang Stine nede i klubben.

Læs mere om Brøndby Masterclass her: https://brondby.com/masterclass/

 

Luk