2018/2019 Piger og drenge

Mix 2018/19

Holdet er klubbens yngste og et introduktionshold til fodbold og foreningslivet. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med bolden og der er plads til alle på holdet. Den første tid vil det være leg og at barnet skal blive tryg ved at være sammen med de andre på holdet.
Det forventes at forældrene er til træning med og deltager om nødvendigt. Da dette hold bliver startet op af klubbens indslusningskoordinator vil der derfor også efter nogle gange være brug for forældre der melder sig til at stå for det. Det kræver ingen fodbold erfaring og klubben stiller kurser til rådighed som holdet bliver ældre.
Det koster 450 kr. halvårligt at spille på holdet. Når man melder sig ind får man et flot Måløv-spillersæt af klubben (tryk på ryggen betales selv, ca. 130 kr.)
Alle er meget velkomne til at komme til prøvetræning et par gange inden I melder jer ind.