2015 og yngre

Træning for de yngste

Fra uge 43 til ca 1. maj 2020 træner vi lørdag morgen fra 9-10 i Måløv Ny hal

Her vil vores træner-team bestående af 2 forældre trænere og en ungtræner stå klar til at tage imod drenge og piger fra årgang 2015 og 2016.

Vi søger yderliger 2 trænere samt en holdleder blandt de nye forældre.

Holdet er et introduktionshold til fodbold og foreningslivet. Fokus er på at hygge sig og have det sjovt med bolden og der er plads til alle.

Som udgangspunkt træner vi efter et koncept hvor vi starter med opvarmningsøvelser, herefter 2-3 stationer med forskellige øvelser både med og uden bold og til sidst spiller vi kamp.

Vi forventer at forældrene deltager om nødvendigt – tag gerne en snak med træneren så I i samarbejde kan finde ud af hvordan det fungerer bedst for dit barn

Vi deltager i DBU's 3-mands stævner for de yngste samt diverse private stævne efter behov.

Det koster 450 kr halvårligt at spiller på holdet. Når man melder sig ind får man et flot Måløv-spillersæt af klubben (tryk på ryggen betales selv, ca 130 kr)

Alle er meget velkomne til at komme til prøvetræning et par gange inden I melder jer ind.

Husk rene indendørssko, en vanddunk og godt humør.

Spørgsmål kan sendes til midlertidig holdleder: Nicolinelynn1@gmail.com