2012

Det er super sjovt at spille fodbold og det er er samtidig en rigtig god mulighed for at få nye venner på tværs af skolerne.

Teamet består af 4 engagerede forældre-trænere, 1 holdleder og 1 ung-trænere der også selv spiller i klubben.

Vi træner 2 gange om ugen

Som udgangspunkt træner vi stations-træning og spiller kampe 3 mod 3, så der er rig mulighed for at alle børn får vejledning og masser af boldberøring.

For dem der har lyst, deltager vi i DBU’s 3-mands stævner i weekenderne (gratis deltagelse) samt diverse private stævner (egen betaling) og træningskampe.

Alle er meget velkomne til at komme og være med inden I melder jer ind

Det koster 450 kr pr halvår at spille på holdet. Ved indmeldelse får barnet et flot rødt spillersæt (hvis der skal tryk på ryggen koster det 130 kr)

Træningstider for holdet findes under menupunktet "Træningstider"

Tilmelding til holdet gøres via menupunktet "Indmeldelse"

For mere info kan I kontakte holdlederen Nicoline på 42 82 25 80 eller nicolinelynn1@gmail.com

Vi glæder os til at se jer og jeres børn i Måløv Boldklub.

Bertram 6 år siger:

”Jeg har fået nye venner til fodbold og spiller også sammen med mine venner fra børnehaven”

”Jeg glæder mig altid til jeg skal til fodbold fordi det er sjovt at spille kamp og træne”

Egon 5,5 år siger:

”Man får trænet sine ben så de bliver stærke. Så kan man lave Ninjago-spark og Michael Laudrup finten”

” Det er godt at spise æg inden man skal spille stævne, så kan det være man vinder kampene – eller måske taber man”