Menu

2008/2009

 

Vores hold består af nogle super seje og søde fodboldpiger fra årgangene 2008-2009. Der er altså piger i flere aldre. Nogle af pigerne har mange års erfaring med fodbold og nogle af pigerne er nybegyndere.
Vi mener, at fodbold er et fællesskab for alle. Vi gør meget for at skabe sammenhold og for at det er sjovt at gå til fodbold. Vi ønsker også, at hver enkelt spiller udvikler sig over tid, så vi tager hensyn til den enkelte piges niveau og færdigheder til træningerne. Alle pigerne skal gerne opnå både basale og lidt mere avancerede fodboldfærdigheder og spilintelligens.
Pigerne er tilmeldt DBU-turneringer gennem hele året og også en pokalturnering. Vi træner tirsdag og torsdag kl. 16.30-18.00 hele året på enten græs eller kunstgræs.
I løbet af året afholder vii også sociale arrangementer så som spise-arrangementer, stævne med overnatning mv.
Hvis man har lyst til at gå til fodbold, er man meget velkommen på vores hold - både hvis man vil gå all in på turneringer, træning osv., men også hvis man gerne bare vil træne med i første omgang. Kom gerne forbi, når vi træner, man kan altid få et par gratis prøvetræninger, så man kan finde ud af om fodbold er noget!
Hvis der er spørgsmål, så ring eller skriv til trænere eller holdleder.
Hvis man vil meldes ind, så benyt venligst "Menu" og gå til "Indmeldelse".
Mange hilsner fra

trænere og holdleder"

 

 

Luk